Vuokrataan toimitila

10-100 m2 varastotilat Espoosta

Vuokrataan kiinteistön alakerrasta varastotilaa. Varaston viereen pääsee pakettiautolla ja nosto-oven korkeus on 2.20m. Siisti ja lämmin varastotila. Pihalla on myös hyvin pysäköintipaikkoja. Kiinteistöstä on myös mahdollista vuokrata pientoimistoja. Tule ja tutustu!

Lisätiedot

Tilatyyppi

Varastotilaa

Pinta-ala

10-100 m2

Pysäköinti

Runsaasti paikkoja kiinteistön omalla pihalla. Pysäköintipaikat ovat vuokralaisille ilmaisia.

Kulkuyhteydet

Länsiväylän ja Kehä II välittömässä läheisyydessä. Niittykummun metroasemalle 500 m.

Muuta

Kaksi lounasravintolaa viereisissä kiinteistöissä. Kauppakeskus Niitty 500 m.

Tiloja vuokraa:

Jarkko Kilpinen

Kiinteistöpäällikkö
0400 490 679

FAQ

MITEN NELIÖHINTA MÄÄRÄYTYY?

Vuokrakohteen neliöhinta muodostuu useasta eri tekijästä. Kohteen sijainti suhteessa liikenneväyliin, julkinen liikenne. Kiinteistön ja vuokratilan kunto, talotekniikka, pysäköintipaikkojen määrä jne. Neliöhintaan vaikuttaa myös alueen yleinen vuokrataso.

MITÄ REMONTTIIN sisältyy?

Remontti sovittaan vuokralaisen ja vuokranantajan kesken, yleensä ennen vuokrasuhteen alkua. Sopimus tehdään kirjallisesti ja siinä määritellään kummankin osapuolen vastuut ja velvoitteet. 

Vesi, Lämmitys ja sähkö

Vuokralainen maksaa tilavuokran lisäksi aina itse käyttämänsä sähkön. Tavanomaisesti laskutus perustuu sähkön mittaukseen tai arvioituun kulutukseen.

 Vesi ja lämmitys sisältyvät yleensä vuokraan. Mikäli vuokralaisella on teollista toimintaa (toiminta edellyttää prosessivettä tai siitä muodostuu ylimääräistä lämpöä tai jätettä tms) sovitaan veden, sähkön ja lämmön ym kustannusten kattamisesta aina erikseen.