Vuokrataan toimitila

1000 m2 toimitila Vaalimaalla

Vaalimaalla, Teboil Rajahovin vieressä sijaitseva 1000m2 hallitila. Sopii hyvin myymäläksi. Isot, aidatut piha-alueet. Tontti on 10699m2 Tilassa on aikaisemmin toiminut huonekalumyymälä.

Lisätiedot

Tilatyyppi

Liike-, näyttely-, tuotanto- tai varastotila

Pinta-ala

1000 m2

Pysäköinti

Omalla aidatulla pihalla

Muuta

Rakennettu 2012, maalämpö, koneellinen ilmanvaihto, sosiaalitilat 57m2. Huonekorkeus on 4,5m ja halliin on kaksi nosto-ovea. Tontille on mahdollista rakentaa lisää vastaavankaltaista tilaa.

Tiloja vuokraa:

Jarkko Kilpinen

Kiinteistöpäällikkö
0400 490 679

FAQ

MITEN NELIÖHINTA MÄÄRÄYTYY?

Vuokrakohteen neliöhinta muodostuu useasta eri tekijästä. Kohteen sijainti suhteessa liikenneväyliin, julkinen liikenne. Kiinteistön ja vuokratilan kunto, talotekniikka, pysäköintipaikkojen määrä jne. Neliöhintaan vaikuttaa myös alueen yleinen vuokrataso.

MITÄ REMONTTIIN sisältyy?

Remontti sovittaan vuokralaisen ja vuokranantajan kesken, yleensä ennen vuokrasuhteen alkua. Sopimus tehdään kirjallisesti ja siinä määritellään kummankin osapuolen vastuut ja velvoitteet. 

Vesi, Lämmitys ja sähkö

Vuokralainen maksaa tilavuokran lisäksi aina itse käyttämänsä sähkön. Tavanomaisesti laskutus perustuu sähkön mittaukseen tai arvioituun kulutukseen.

 Vesi ja lämmitys sisältyvät yleensä vuokraan. Mikäli vuokralaisella on teollista toimintaa (toiminta edellyttää prosessivettä tai siitä muodostuu ylimääräistä lämpöä tai jätettä tms) sovitaan veden, sähkön ja lämmön ym kustannusten kattamisesta aina erikseen.