Vuokrataan toimitila

141 m2 varastotila Olarinluomassa

Vuokrataan kiinteistön alakerrasta varastotilaa. Varaston viereen pääsee pakettiautolla ja nosto-oven korkeus on 2.20m. Siisti ja lämmin varastotila. Pihalla on myös hyvin pysäköintipaikkoja. Kiinteistöstä on myös mahdollista vuokrata pientoimistoja. Tule ja tutustu!

Lisätiedot

Tilatyyppi

Toimisto

Pinta-ala

141 m2

Pysäköinti

Runsaasti paikkoja kiinteistön omalla pihalla. Pysäköintipaikat ovat vuokralaisille ilmaisia

Kulkuyhteydet

Länsiväylän ja Kehä II välittömässä läheisyydessä. Niittykummun metrolle n. 500m

Muuta

Kiinteistön alakerrassa eri kokoisia varastoja vuokrattavana. Varastoon pääsee sisään pakettiautolla. Nosto-oven korkeus 2.20m. Kaksi lounasravintolaa viereisissä kiinteistöissä. Kauppakeskus Niittyyn n. 500m. Kiinteistöstä on myös mahdollista vuokrata pienvarastoja Omistaja vuokraa, sovi esittely! V uokrahinta: 10€/m2+alv+sähkö

Tiloja vuokraa:

Jarkko Kilpinen

Kiinteistöpäällikkö
0400 490 679

FAQ

MITEN NELIÖHINTA MÄÄRÄYTYY?

Vuokrakohteen neliöhinta muodostuu useasta eri tekijästä. Kohteen sijainti suhteessa liikenneväyliin, julkinen liikenne. Kiinteistön ja vuokratilan kunto, talotekniikka, pysäköintipaikkojen määrä jne. Neliöhintaan vaikuttaa myös alueen yleinen vuokrataso.

MITÄ REMONTTIIN sisältyy?

Remontti sovittaan vuokralaisen ja vuokranantajan kesken, yleensä ennen vuokrasuhteen alkua. Sopimus tehdään kirjallisesti ja siinä määritellään kummankin osapuolen vastuut ja velvoitteet. 

Vesi, Lämmitys ja sähkö

Vuokralainen maksaa tilavuokran lisäksi aina itse käyttämänsä sähkön. Tavanomaisesti laskutus perustuu sähkön mittaukseen tai arvioituun kulutukseen.

 Vesi ja lämmitys sisältyvät yleensä vuokraan. Mikäli vuokralaisella on teollista toimintaa (toiminta edellyttää prosessivettä tai siitä muodostuu ylimääräistä lämpöä tai jätettä tms) sovitaan veden, sähkön ja lämmön ym kustannusten kattamisesta aina erikseen.