Vuokrataan toimitila

1800 m2 toimistotilaa Roihupellossa

Vuokrataan n. 4m korkeaa avonaista toimitilaa joka soveltuu monenlaiseen käyttöön. Tilaan on kulku kahdesta eri rapusta, joissa molemmissa on myös henkilöhissi. Tavarahissiyhteys katetulta lastauslaiturilta. Tilassa on jäähdyttävä ilmastointi. Talossa on myös lounasravintola. SOITA ja SOVI ESITTELY!

Lisätiedot

Tilatyyppi

Toimistotila

Pinta-ala

1800 m2

Pysäköinti

Pihalla, hallissa ja kadulla

Kulkuyhteydet

Bussi ja metro

Muuta

Kiinteistössä on oma lounasravintola

Tiloja vuokraa:

Jarkko Kilpinen

Kiinteistöpäällikkö
0400 490 679

FAQ

MITEN NELIÖHINTA MÄÄRÄYTYY?

Vuokrakohteen neliöhinta muodostuu useasta eri tekijästä. Kohteen sijainti suhteessa liikenneväyliin, julkinen liikenne. Kiinteistön ja vuokratilan kunto, talotekniikka, pysäköintipaikkojen määrä jne. Neliöhintaan vaikuttaa myös alueen yleinen vuokrataso.

MITÄ REMONTTIIN sisältyy?

Remontti sovittaan vuokralaisen ja vuokranantajan kesken, yleensä ennen vuokrasuhteen alkua. Sopimus tehdään kirjallisesti ja siinä määritellään kummankin osapuolen vastuut ja velvoitteet. 

Vesi, Lämmitys ja sähkö

Vuokralainen maksaa tilavuokran lisäksi aina itse käyttämänsä sähkön. Tavanomaisesti laskutus perustuu sähkön mittaukseen tai arvioituun kulutukseen.

 Vesi ja lämmitys sisältyvät yleensä vuokraan. Mikäli vuokralaisella on teollista toimintaa (toiminta edellyttää prosessivettä tai siitä muodostuu ylimääräistä lämpöä tai jätettä tms) sovitaan veden, sähkön ja lämmön ym kustannusten kattamisesta aina erikseen.