Vuokrataan toimitila

182 m2 toimistotila Herttoniemessä

Vuokrataan kokonainen kerros 182m2, joka on tällä hetkellä huone-toimistona. Tilaa on mahdollista muuttaa vuokralaisen toiveiden mukaan avo/monitoimitilaksi. Pihalla on runsaasti pysäköintipaikkoja. Kiinteistössä on mahdollista myös vuokrata eri kokoisia varastoja alkaen 40m2

Lisätiedot

Tilatyyppi

Toimistotila

Pinta-ala

182 m2

Pysäköinti

Pihalla runsaasti ilmaisia pysäköintipaikkoja

Kulkuyhteydet

Siilitien metroasemalle 600m

Muuta

Kiinteistössä on tuloilman jäähdytys. Kiinteistössä on myös mahdollista vuokrata eri kokoisia varastoja alk. 40m2. Lisäksi alueella sijaitsee lukuisia lounas-ravintoloita ja Hertsi -kauppakeskus.

Tiloja vuokraa:

Jarkko Kilpinen

Kiinteistöpäällikkö
0400 490 679

FAQ

MITEN NELIÖHINTA MÄÄRÄYTYY?

Vuokrakohteen neliöhinta muodostuu useasta eri tekijästä. Kohteen sijainti suhteessa liikenneväyliin, julkinen liikenne. Kiinteistön ja vuokratilan kunto, talotekniikka, pysäköintipaikkojen määrä jne. Neliöhintaan vaikuttaa myös alueen yleinen vuokrataso.

MITÄ REMONTTIIN sisältyy?

Remontti sovittaan vuokralaisen ja vuokranantajan kesken, yleensä ennen vuokrasuhteen alkua. Sopimus tehdään kirjallisesti ja siinä määritellään kummankin osapuolen vastuut ja velvoitteet. 

Vesi, Lämmitys ja sähkö

Vuokralainen maksaa tilavuokran lisäksi aina itse käyttämänsä sähkön. Tavanomaisesti laskutus perustuu sähkön mittaukseen tai arvioituun kulutukseen.

 Vesi ja lämmitys sisältyvät yleensä vuokraan. Mikäli vuokralaisella on teollista toimintaa (toiminta edellyttää prosessivettä tai siitä muodostuu ylimääräistä lämpöä tai jätettä tms) sovitaan veden, sähkön ja lämmön ym kustannusten kattamisesta aina erikseen.