Vuokrataan toimitila

2000-25000 m2 toimistotilaa Roihupellossa + lisärakennusoikeutta tarvittaessa

Kesäkuussa 2022 Säteilyturvakeskus siirtyy uusiin tiloihin ja talosta vapautuu yli 20 000m2 tiloja vuokrattavaksi. Mahdollisuus 10 000m2 lisärakennusoikeuteen.

Lisätiedot

Tilatyyppi

Toimistotila

Pinta-ala

800-1800 m2

Kuvaus tilan vapautumisesta

Heti

Pysäköinti

Pihalla, hallissa ja kadulla

Kulkuyhteydet

Bussi ja metro

Muuta

Kiinteistössä on oma lounasravintola

Tiloja vuokraa:

Jarkko Kilpinen

Kiinteistöpäällikkö
0400 490 679

FAQ

MITEN NELIÖHINTA MÄÄRÄYTYY?

Vuokrakohteen neliöhinta muodostuu useasta eri tekijästä. Kohteen sijainti suhteessa liikenneväyliin, julkinen liikenne. Kiinteistön ja vuokratilan kunto, talotekniikka, pysäköintipaikkojen määrä jne. Neliöhintaan vaikuttaa myös alueen yleinen vuokrataso.

MITÄ REMONTTIIN sisältyy?

Remontti sovittaan vuokralaisen ja vuokranantajan kesken, yleensä ennen vuokrasuhteen alkua. Sopimus tehdään kirjallisesti ja siinä määritellään kummankin osapuolen vastuut ja velvoitteet. 

Vesi, Lämmitys ja sähkö

Vuokralainen maksaa tilavuokran lisäksi aina itse käyttämänsä sähkön. Tavanomaisesti laskutus perustuu sähkön mittaukseen tai arvioituun kulutukseen.

 Vesi ja lämmitys sisältyvät yleensä vuokraan. Mikäli vuokralaisella on teollista toimintaa (toiminta edellyttää prosessivettä tai siitä muodostuu ylimääräistä lämpöä tai jätettä tms) sovitaan veden, sähkön ja lämmön ym kustannusten kattamisesta aina erikseen.