Vuokrataan toimitila

286 m2 toimistotila Herttoniemessä

Vuokrataan hyväkuntoista toimistotilaa kolmannessa kerroksessa Herttoniemestä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Samasta kerroksesta on myös mahdollista vuokrata 5m korkeaa varastotilaa lastauslaituri- ja tavarahissiyhteydellä (kant. 3000 kg) SOITA JA KYSY LISÄÄ!

Lisätiedot

Tilatyyppi

Toimistotila

Pinta-ala

286 m2

Pysäköinti

Pihalla runsaasti ilmaisia pysäköintipaikkoja

Kulkuyhteydet

Siilitien metroasemalle 600m

Muuta

Kiinteistössä on tuloilman jäähdytys. Kiinteistössä on myös mahdollista vuokrata eri kokoisia varastoja alk. 40m2. Lisäksi alueella sijaitsee lukuisia lounasravintoloita ja Megahertsi -kauppakeskus.

Tiloja vuokraa:

Jarkko Kilpinen

Kiinteistöpäällikkö
0400 490 679

FAQ

MITEN NELIÖHINTA MÄÄRÄYTYY?

Vuokrakohteen neliöhinta muodostuu useasta eri tekijästä. Kohteen sijainti suhteessa liikenneväyliin, julkinen liikenne. Kiinteistön ja vuokratilan kunto, talotekniikka, pysäköintipaikkojen määrä jne. Neliöhintaan vaikuttaa myös alueen yleinen vuokrataso.

MITÄ REMONTTIIN sisältyy?

Remontti sovittaan vuokralaisen ja vuokranantajan kesken, yleensä ennen vuokrasuhteen alkua. Sopimus tehdään kirjallisesti ja siinä määritellään kummankin osapuolen vastuut ja velvoitteet. 

Vesi, Lämmitys ja sähkö

Vuokralainen maksaa tilavuokran lisäksi aina itse käyttämänsä sähkön. Tavanomaisesti laskutus perustuu sähkön mittaukseen tai arvioituun kulutukseen.

 Vesi ja lämmitys sisältyvät yleensä vuokraan. Mikäli vuokralaisella on teollista toimintaa (toiminta edellyttää prosessivettä tai siitä muodostuu ylimääräistä lämpöä tai jätettä tms) sovitaan veden, sähkön ja lämmön ym kustannusten kattamisesta aina erikseen.