Vuokrataan toimitila

300 m2 varastotila Herttoniemessä

Hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitseva varasto. Iso piha, lastauslaituri, tavarahissillä varastoon. Varasto sijaitsee toisessa kerroksessa.

Lisätiedot

Tilatyyppi

Varastotila

Pinta-ala

300 m2

Pysäköinti

Pihalla runsaasti ilmaisia pysäköintipaikkoja

Kulkuyhteydet

Siilitien metroasemalle 600m

Muuta

Keskeisellä paikalla Herttoniemessä, hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitseva varasto. Iso piha, lastauslaituri, tavarahissillä varastoon. Varasto sijaitsee toisessa kerroksessa. Varaston korkeus 4,5 m.

Tiloja vuokraa:

Jarkko Kilpinen

Kiinteistöpäällikkö
0400 490 679

Riku Nisula

Kehitysjohtaja
040 072 9797

FAQ

MITEN NELIÖHINTA MÄÄRÄYTYY?

Vuokrakohteen neliöhinta muodostuu useasta eri tekijästä. Kohteen sijainti suhteessa liikenneväyliin, julkinen liikenne. Kiinteistön ja vuokratilan kunto, talotekniikka, pysäköintipaikkojen määrä jne. Neliöhintaan vaikuttaa myös alueen yleinen vuokrataso.

MITÄ REMONTTIIN sisältyy?

Remontti sovittaan vuokralaisen ja vuokranantajan kesken, yleensä ennen vuokrasuhteen alkua. Sopimus tehdään kirjallisesti ja siinä määritellään kummankin osapuolen vastuut ja velvoitteet. 

Vesi, Lämmitys ja sähkö

Vuokralainen maksaa tilavuokran lisäksi aina itse käyttämänsä sähkön. Tavanomaisesti laskutus perustuu sähkön mittaukseen tai arvioituun kulutukseen.

 Vesi ja lämmitys sisältyvät yleensä vuokraan. Mikäli vuokralaisella on teollista toimintaa (toiminta edellyttää prosessivettä tai siitä muodostuu ylimääräistä lämpöä tai jätettä tms) sovitaan veden, sähkön ja lämmön ym kustannusten kattamisesta aina erikseen.