Vuokrataan toimitila

35 m2 toimistotila Herttoniemessä

Juuri remontoitu pieni ja erittäin hyväkuntoinen toimisto / työtila.
Tila sijaitsee kiinteistön toisessa kerroksessa ja ikkunat ovat pihalle päin.
Pihalla on runsaasti vapaita pysäköintipaikkoja, jotka ovat vuokralaisille maksuttomia. Tila on heti vapaana ja kiinteistön kellarissa on myös pienvarastoja vuokrattavissa.

Lisätiedot

Tilatyyppi

Toimistotila

Pinta-ala

35m2

Pysäköinti

Kiinteistön vuokralaisille on pihalla ilmaisia pysäköintipaikkoja.

Kulkuyhteydet

Siillitien metroasema n. 600m2

Muuta

Siisti ja viihtyisä kiinteistö, omistaja vuokraa!

Tiloja vuokraa:

Jarkko Kilpinen

Kiinteistöpäällikkö
0400 490 679

FAQ

MITEN NELIÖHINTA MÄÄRÄYTYY?

Vuokrakohteen neliöhinta muodostuu useasta eri tekijästä. Kohteen sijainti suhteessa liikenneväyliin, julkinen liikenne. Kiinteistön ja vuokratilan kunto, talotekniikka, pysäköintipaikkojen määrä jne. Neliöhintaan vaikuttaa myös alueen yleinen vuokrataso.

MITÄ REMONTTIIN sisältyy?

Remontti sovittaan vuokralaisen ja vuokranantajan kesken, yleensä ennen vuokrasuhteen alkua. Sopimus tehdään kirjallisesti ja siinä määritellään kummankin osapuolen vastuut ja velvoitteet. 

Vesi, Lämmitys ja sähkö

Vuokralainen maksaa tilavuokran lisäksi aina itse käyttämänsä sähkön. Tavanomaisesti laskutus perustuu sähkön mittaukseen tai arvioituun kulutukseen.

 Vesi ja lämmitys sisältyvät yleensä vuokraan. Mikäli vuokralaisella on teollista toimintaa (toiminta edellyttää prosessivettä tai siitä muodostuu ylimääräistä lämpöä tai jätettä tms) sovitaan veden, sähkön ja lämmön ym kustannusten kattamisesta aina erikseen.