Vuokrataan toimitila

33 m2 toimistotila Olarinluomassa

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva viihtyisä avotoimisto, valoisa ja avara kulmahuoneisto, ikkunat kahteen suuntaan. Keittiö ja WC yhteiskäyttötiloissa, pyöräilijöille myös pukuhuone ja suihku. Kiinteistö on täydellisesti saneerattu v. 2007, mm. tuloilman jäähdytys. Tilat ovat siistit ja viihtyisät. Kiinteistön alakerrasta on mahdollista myös vuokrata varastotilaa. Tule ja tutustu! Edullinen vuokra!

Lisätiedot

Tilatyyppi

Toimisto

Pinta-ala

33 m2

Pysäköinti

Runsaasti paikkoja kiinteistön omalla pihalla. Pysäköintipaikat ovat vuokralaisille ilmaisia

Kulkuyhteydet

Länsiväylän ja Kehä II välittömässä läheisyydessä. Niittykummun metrolle n. 500m

Muuta

Kaksi lounasravintolaa viereisissä kiinteistöissä. Kauppakeskus Niittyyn n. 500m. Kiinteistöstä on myös mahdollista vuokrata pienvarastoja Omistaja vuokraa, sovi esittely!

Tiloja vuokraa:

Jarkko Kilpinen

Kiinteistöpäällikkö
0400 490 679

FAQ

MITEN NELIÖHINTA MÄÄRÄYTYY?

Vuokrakohteen neliöhinta muodostuu useasta eri tekijästä. Kohteen sijainti suhteessa liikenneväyliin, julkinen liikenne. Kiinteistön ja vuokratilan kunto, talotekniikka, pysäköintipaikkojen määrä jne. Neliöhintaan vaikuttaa myös alueen yleinen vuokrataso.

MITÄ REMONTTIIN sisältyy?

Remontti sovittaan vuokralaisen ja vuokranantajan kesken, yleensä ennen vuokrasuhteen alkua. Sopimus tehdään kirjallisesti ja siinä määritellään kummankin osapuolen vastuut ja velvoitteet. 

Vesi, Lämmitys ja sähkö

Vuokralainen maksaa tilavuokran lisäksi aina itse käyttämänsä sähkön. Tavanomaisesti laskutus perustuu sähkön mittaukseen tai arvioituun kulutukseen.

 Vesi ja lämmitys sisältyvät yleensä vuokraan. Mikäli vuokralaisella on teollista toimintaa (toiminta edellyttää prosessivettä tai siitä muodostuu ylimääräistä lämpöä tai jätettä tms) sovitaan veden, sähkön ja lämmön ym kustannusten kattamisesta aina erikseen.