Vuokrataan toimitila

35 m2 varastotila Herttoniemessä

Vuokrataan edullista varastotilaa hyvällä sijainnilla. Pääsy varastolle tavarahissillä, kantavuus 3000kg, ajoluiska sekä portaat. Siisti ja turvallinen varasto Herttoniemessä. Vuokrataan vain arvonlisäverolliseen käyttöön. SOITA JA SOVI ESITTELY

Lisätiedot

Tilatyyppi

Varastotila

Pinta-ala

35m2

Pysäköinti

Pihalla runsaasti pysäköintitilaa

Kulkuyhteydet

Metroasemalle n. 1km

Tiloja vuokraa:

Jarkko Kilpinen

Kiinteistöpäällikkö
0400 490 679

FAQ

MITEN NELIÖHINTA MÄÄRÄYTYY?

Vuokrakohteen neliöhinta muodostuu useasta eri tekijästä. Kohteen sijainti suhteessa liikenneväyliin, julkinen liikenne. Kiinteistön ja vuokratilan kunto, talotekniikka, pysäköintipaikkojen määrä jne. Neliöhintaan vaikuttaa myös alueen yleinen vuokrataso.

MITÄ REMONTTIIN sisältyy?

Remontti sovittaan vuokralaisen ja vuokranantajan kesken, yleensä ennen vuokrasuhteen alkua. Sopimus tehdään kirjallisesti ja siinä määritellään kummankin osapuolen vastuut ja velvoitteet. 

Vesi, Lämmitys ja sähkö

Vuokralainen maksaa tilavuokran lisäksi aina itse käyttämänsä sähkön. Tavanomaisesti laskutus perustuu sähkön mittaukseen tai arvioituun kulutukseen.

 Vesi ja lämmitys sisältyvät yleensä vuokraan. Mikäli vuokralaisella on teollista toimintaa (toiminta edellyttää prosessivettä tai siitä muodostuu ylimääräistä lämpöä tai jätettä tms) sovitaan veden, sähkön ja lämmön ym kustannusten kattamisesta aina erikseen.