Vuokrataan toimitila

73m2 toimitila Puotilassa

Kahdessa tasossa sijaitseva toimistotila. Alakerrassa varasto/työtila/toimisto, yläkerrassa toimisto. Tilassa on jäähdytys oma wc ja minikeittiö Käynti katutasossa oma käyntiovi Tila soveltuu hyvin pienen rakennusyrityksen varasto/toimisto käyttöön. Avara ja valoisa kulmahuoneisto, ikkunat ovat Meripellontielle päin.

Omistaja vuokraa, ota yhteyttä !

Lisätiedot

Tilatyyppi

Toimistotila

Pinta-ala

73m2

Pysäköinti

Kadulla

Kulkuyhteydet

Puotilan metroasemalle on 1 km.

Muuta

Vuosaaren sillan kupeessa

Tiloja vuokraa:

Jarkko Kilpinen

Kiinteistöpäällikkö
0400 490 679

FAQ

MITEN NELIÖHINTA MÄÄRÄYTYY?

Vuokrakohteen neliöhinta muodostuu useasta eri tekijästä. Kohteen sijainti suhteessa liikenneväyliin, julkinen liikenne. Kiinteistön ja vuokratilan kunto, talotekniikka, pysäköintipaikkojen määrä jne. Neliöhintaan vaikuttaa myös alueen yleinen vuokrataso.

MITÄ REMONTTIIN sisältyy?

Remontti sovittaan vuokralaisen ja vuokranantajan kesken, yleensä ennen vuokrasuhteen alkua. Sopimus tehdään kirjallisesti ja siinä määritellään kummankin osapuolen vastuut ja velvoitteet. 

Vesi, Lämmitys ja sähkö

Vuokralainen maksaa tilavuokran lisäksi aina itse käyttämänsä sähkön. Tavanomaisesti laskutus perustuu sähkön mittaukseen tai arvioituun kulutukseen.

 Vesi ja lämmitys sisältyvät yleensä vuokraan. Mikäli vuokralaisella on teollista toimintaa (toiminta edellyttää prosessivettä tai siitä muodostuu ylimääräistä lämpöä tai jätettä tms) sovitaan veden, sähkön ja lämmön ym kustannusten kattamisesta aina erikseen.