Vuokrataan toimitila

610 m2 toimitila Herttoniemessä

Erinomaisella paikalla aivan Itäväylän vieressä sijaitseva liike/myynti/toimistotila jonka huonekorkeus on 5m. Isot ikkunat suoraan Itäväylälle -erinomainen näkyvyys Itäväylälle Pihalla pysäköintipaikkoja asiakkaille, suora kulkuyhteys tiloihin, kaksi eri nosto-ovea suoraan tilaan, sekä lastauslaituri. Tässä on hyvä tila moneen tarkoitukseen. Tila on myös erinomaisessa kunnossa ja sisältää 50m2 toimistoparven. Vuokralaisella on mahdollisuus vuokrata myös varastotila kellarista. Varastot 7-49m2, varastoon pääsee tavarahissillä ja luiskaa pitkin. HARVOIN TARJOLLA NÄIN NÄKYVÄÄ PAIKKAA.

Lisätiedot

Tilatyyppi

Toimistotila

Pinta-ala

72 m2

Pysäköinti

Omalla pihalla on runsaasti pysäköintipaikkoja.

Kulkuyhteydet

Kävelymatka Herttoniemen ja Siillitien metroasemille

Muuta

Alueella monipuolinen lounastarjonta ja Megahertsi -kauppakeskus.

Tiloja vuokraa:

Jarkko Kilpinen

Kiinteistöpäällikkö
0400 490 679

FAQ

MITEN NELIÖHINTA MÄÄRÄYTYY?

Vuokrakohteen neliöhinta muodostuu useasta eri tekijästä. Kohteen sijainti suhteessa liikenneväyliin, julkinen liikenne. Kiinteistön ja vuokratilan kunto, talotekniikka, pysäköintipaikkojen määrä jne. Neliöhintaan vaikuttaa myös alueen yleinen vuokrataso.

MITÄ REMONTTIIN sisältyy?

Remontti sovittaan vuokralaisen ja vuokranantajan kesken, yleensä ennen vuokrasuhteen alkua. Sopimus tehdään kirjallisesti ja siinä määritellään kummankin osapuolen vastuut ja velvoitteet. 

Vesi, Lämmitys ja sähkö

Vuokralainen maksaa tilavuokran lisäksi aina itse käyttämänsä sähkön. Tavanomaisesti laskutus perustuu sähkön mittaukseen tai arvioituun kulutukseen.

 Vesi ja lämmitys sisältyvät yleensä vuokraan. Mikäli vuokralaisella on teollista toimintaa (toiminta edellyttää prosessivettä tai siitä muodostuu ylimääräistä lämpöä tai jätettä tms) sovitaan veden, sähkön ja lämmön ym kustannusten kattamisesta aina erikseen.