Vuokrataan toimitila

674m2 varastotila Herttoniemessä

Vuokrataan 8m korkea halli/varasto. Sisäänajo molemmista päistä, korkeat ovet mahdollistaa sisään ajon kuorma-autolla. Katossa kauko-ohjattavat palkkinosturit. Nostokyky 10t. Toiseen kerrokseen on mahdollista rakentaa toimistotilat. Uudet sosiaalitilat rakennettu hallin lattiatasolle pohjapiirustuksessa vasemmalla olevaan syvennykseen. Katso kuvat!

Lisätiedot

Tilatyyppi

Varasto / halli

Pinta-ala

674m2

Pysäköinti

Kiinteistön pihalla

Kulkuyhteydet

Siilitien metroasemalla on n. 1 km.

Muuta

Läpiajettava teollinen halli / varasto. Tilassa ei ole lattiakaivoja tai öljynerotinkaivoa. Alueella sijaitsee lukuisia lounasravintoloita.

Tiloja vuokraa:

Jarkko Kilpinen

Kiinteistöpäällikkö
0400 490 679

Riku Nisula

Kehitysjohtaja
040 072 9797

FAQ

MITEN NELIÖHINTA MÄÄRÄYTYY?

Vuokrakohteen neliöhinta muodostuu useasta eri tekijästä. Kohteen sijainti suhteessa liikenneväyliin, julkinen liikenne. Kiinteistön ja vuokratilan kunto, talotekniikka, pysäköintipaikkojen määrä jne. Neliöhintaan vaikuttaa myös alueen yleinen vuokrataso.

MITÄ REMONTTIIN sisältyy?

Remontti sovittaan vuokralaisen ja vuokranantajan kesken, yleensä ennen vuokrasuhteen alkua. Sopimus tehdään kirjallisesti ja siinä määritellään kummankin osapuolen vastuut ja velvoitteet. 

Vesi, Lämmitys ja sähkö

Vuokralainen maksaa tilavuokran lisäksi aina itse käyttämänsä sähkön. Tavanomaisesti laskutus perustuu sähkön mittaukseen tai arvioituun kulutukseen.

 Vesi ja lämmitys sisältyvät yleensä vuokraan. Mikäli vuokralaisella on teollista toimintaa (toiminta edellyttää prosessivettä tai siitä muodostuu ylimääräistä lämpöä tai jätettä tms) sovitaan veden, sähkön ja lämmön ym kustannusten kattamisesta aina erikseen.