NANA HEIKKILÄ, NANAFIT

"Sain yritykselleni juuri sopivat toimitilat".

Täyden palvelun toimitilaosaaminen kattaa koko palveluketjun

Uuden toimitilan vuokraaminen ja muutto tulee yritysten kohdalle vain harvoin. Tarjoamme kokeneen henkilökunnan joka auttaa teitä kaikissa toimitiloihin liittyvissä asioissa. Otamme toimeksiantoja vastaan juuri teidän yrityksenne tilatarpeiden mukaan.

Pystymme tarjoamaan koko palveluketjun tontin löytämisestä aina tilojen rakentamiseen, suunnitteluun ja muuttoon asti. Kauttamme saat tarpeittesi mukaan ammattitaitoiset tilasuunnittelijat, remonttimiehet sekä projektijohdon asiantuntevan avun.

ASIAKASLÄHTÖIsyys

Räätälöimme palvelut tarpeen mukaan

yhteyshenkilö

Kiinteistökaarella on oma kokenut henkilökunta, joka auttaa teitä kaikissa tilanteissa. Meillä on suorat numerot ja vastaamme itse puhelimeen. Olemme hyvin tavoitettavissa ja reagoimme nopeasti asioihin. 

lisäpalvelut

Tarjoamme apuamme kaikissa mahdollisissa asioissa helpottaakseemme yrityksenne toimintaa. Oli sitten kyseessä muuto, tilojen saneeraus, atk, siivous tai jotain muuta. Meiltä löytyy aina tekijä.  

kiinteistöpalvelu

Meillä on oma huoltomies ja sen lisäksi huoltoyhtiö joka vastaa kiinteistöjen ylläpidosta sekä laaja ja vakiintunut yhteistyöverkosto. Reagoimme nopeasti vuokralaisten huoltopyyntöihin, ylläpidämme ja huollamme koko ajan kiinteistöjämme. 

rakennuttaminen

Olemme rakentaneet ja saneeraneet kiinteistöjä sekä asuntoja kahdenkymmenen vuoden ajan. Tilamme vastaavat nykypäivän tarpeisiin ja kauttamme saat toteutettua juuri tarpeitasi vastaavat tilat.

Kiinteistökaaren asiantuntevalla avustuksella saatiin tehtyä yritykselleni juuri sopivat toimitilat. Sijainti Herttoniemessä on mainio – täältä pääsee näppärästi keskustaan vaikka julkisilla ja kehätietkin ovat vain muutaman minuutin ajomatkan päässä

Nana Heikkilä