Outi Tammi, Creadot

"Herttoniemessä on helppo yrittää!"

Täyden palvelun toimitilaosaaminen kattaa koko palveluketjun

Uuden toimitilan vuokraaminen ja muutto tulee yritysten kohdalle vain harvoin. Tarjoamme kokeneen henkilökunnan joka auttaa teitä kaikissa toimitiloihin liittyvissä asioissa. Otamme toimeksiantoja vastaan juuri teidän yrityksenne tilatarpeiden mukaan.

Pystymme tarjoamaan koko palveluketjun tontin löytämisestä aina tilojen rakentamiseen, suunnitteluun ja muuttoon asti. Kauttamme saat tarpeittesi mukaan ammattitaitoiset tilasuunnittelijat, remonttimiehet sekä projektijohdon asiantuntevan avun.

ASIAKASLÄHTÖIsyys

Räätälöimme palvelut tarpeen mukaan

yhteyshenkilö

Kiinteistökaarella on oma kokenut henkilökunta, joka auttaa teitä kaikissa tilanteissa. Meillä on suorat numerot ja vastaamme itse puhelimeen. Olemme hyvin tavoitettavissa ja reagoimme nopeasti asioihin. 

lisäpalvelut

Tarjoamme apuamme kaikissa mahdollisissa asioissa helpottaakseemme yrityksenne toimintaa. Oli sitten kyseessä muuto, tilojen saneeraus, atk, siivous tai jotain muuta. Meiltä löytyy aina tekijä.  

kiinteistöpalvelu

Meillä on oma huoltomies ja sen lisäksi huoltoyhtiö joka vastaa kiinteistöjen ylläpidosta sekä laaja ja vakiintunut yhteistyöverkosto. Reagoimme nopeasti vuokralaisten huoltopyyntöihin, ylläpidämme ja huollamme koko ajan kiinteistöjämme. 

rakennuttaminen

Olemme rakentaneet ja saneeraneet kiinteistöjä sekä asuntoja kahdenkymmenen vuoden ajan. Tilamme vastaavat nykypäivän tarpeisiin ja kauttamme saat toteutettua juuri tarpeitasi vastaavat tilat.

Halusin muuttaa Helsingin keskustasta 12 vuoden jälkeen helpompaan paikkaan. Herttoniemi on helppo liikenteen, pysäköimisen ja asioinnin näkökulmasta.  

Lämmittäjänkatu 6 on tekniikaltaan moderni ja logistiikaltaan nimenomaan helppo. Pysäköinti, tavaran vastaanottaminen ja lastaaminen on vaivatonta. Sijainti on lisäksi vain reilun viiden minuutin matkan päässä kotoani. Kun suunnittelimme kiinteistön edustajan kanssa muuttoani, sain itse vaikuttaa materiaali- ja värivalintoihin, mikä on luonnollisesti minulle tärkeää.

Outi Tammi

Creadot

“Sydäntäni lähellä on ihmisten kohtaaminen. Inspiroidun erilaisiin asiakkaisiin tutustumisesta sekä heidän asumiseen liittyvien tarpeittensa kartoittamisesta. Työssäni tärkeintä on asiakkaan kokemus siitä, että olen suunnittelijana juuri häntä varten.”