KIINTEISTÖKAARI

Monipuolisia toimitiloja kaikenkokoisille yrityksille pääkaupunkiseudulta

Teolliset monikäyttötilat, varastot, toimistot ja myymälätilat

Kiinteistökaari vuokraa monipuolisia tiloja kaikenkokoisille yrityksille pääkaupunkiseulta. Olemme erikoistuneet teollisiin monikäyttötiloihin, varastoihin, toimistoihin ja myymälätiloihin. Omistamme lukuisia kiinteistöjä Itä-Helsingin alueelta.
 
Vapaiden tilojen lisäksi omistamme muun muassa pääkaupunkiseudulla useita kehitettäviä tontteja jopa 25.000 kem tarpeeseen asti. Alueen lukuisat kiinteistöt mahdollistavat myös monipuolisia järjestelyitä olemassa olevien kiinteistöjen ja tilojen kesken. Olethan siis rohkeasti yhteydessä vaikka nykyisestä vapaiden tilojen tarjonnasta ei suoraan löytyisikään sinua ja yritystäsi palvelevaa ratkaisua. Me voimme toteuttaa uuden tilan puolestasi!

Vapaat toimitilat

FAQ

MITEN NELIÖHINTA MÄÄRÄYTYY?

Vuokrakohteen neliöhinta muodostuu useasta eri tekijästä. Kohteen sijainti suhteessa liikenneväyliin, julkinen liikenne. Kiinteistön ja vuokratilan kunto, talotekniikka, pysäköintipaikkojen määrä jne. Neliöhintaan vaikuttaa myös alueen yleinen vuokrataso.

MITÄ REMONTTIIN sisältyy?

Remontti sovittaan vuokralaisen ja vuokranantajan kesken, yleensä ennen vuokrasuhteen alkua. Sopimus tehdään kirjallisesti ja siinä määritellään kummankin osapuolen vastuut ja velvoitteet. 

Vesi, Lämmitys ja sähkö

 Vesi ja lämmitys sisältyvät yleensä vuokraan. Mikäli vuokralaisella on teollista toimintaa (toiminta edellyttää prosessivettä tai siitä muodostuu ylimääräistä lämpöä tai jätettä tms) sovitaan veden, sähkön ja lämmön ym. kustannuksista erikseen.

Vuokralainen maksaa tilavuokran lisäksi käyttämänsä sähkön. Tavanomaisesti laskutus perustuu sähkön mittaukseen tai arvioituun kulutukseen.