KIINTEISTÖKUMPPANI

Kiinteistöjen kehittämiseen erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö

Pitkäjänteinen ja vakavarainen, suomalainen kiinteistökumppani

Autamme asiakkaitamme tarjoamalla ja tekemällä juuri heille sopivia tiloja.
Kiinteistökaari Oy on vakavarainen suomalaisessa omistuksessa oleva kasvava kiinteistösijoitusyhtiö. Yhtiön toimialana on kiinteistöjen ostaminen, omistaminen, kehittäminen ja vuokraaminen.

Kehittämme kiinteistöjämme jatkuvasti vastamaan tämän päivän vaatimuksia ja yritysten päivittäisiä tarpeita. Kiinteistökaaren omistusten painopiste on pääkaupunkiseudulla. Kiinteistöomistuksen keskittäminen antaa hyvät mahdollisuudet palvella vuokralaisia ja muuttuvia tilatarpeita.

2019

Etsimme uusia kohteita

Oletko myymässä tai etsitkö kumppania hankkeellesi?
Ole yhteydessä!

2010 - 2018

Asuntohankkeita ja lisää toimitilaa

Kiinteistökaari kehitti hankkimiaan kiinteistöjä ja tontteja muun muassa asuntokäyttöön. Esimerkiksi As Oy Helsingin Satamasaarentie 5, sekä As Oy Helsingin Toinen linja 3.

Mekaanikonkatu 1 hankittiin ja siellä sijaitsee tälläkin hetkellä Kiinteistökaaren oma toimisto.

2001

Kiinteistökaari Oy perustetaan

Kiinteistökaaren ensimmäinen kohde oli Viertolantie 2-4 osoitteessa sijaitseva vuodelta 1932 oleva Sisu-kuorma-autojen koritehdas. Kiinteistö kunnostettiin vuokrakiinteistöksi mm. taiteilija-, käsityöläis- ja autokorjaamokäyttöön.

2018

Kiinteistökaari ostaa STUKin pääkonttorin

Senaatti-kiinteistöt on myynyt pääasiallisesti Säteilyturvakeskuksen käytössä olevan toimisto- ja laboratoriorakennuksen osoitteessa Laippatie 4.  Vuonna 1991 valmistunut kiinteistö sijaitsee Helsingissä Roihupellon teollisuusalueella. Rakennuksessa on 25 870 bruttoneliömetriä ja tontti on 14 760 neliömetriä.

Senaatti-kiinteistöt teki kaupat Laippatie 4 kiinteistöstä Helsingissä

2006-2010

Lisää kohteita

Kiinteistökaari hankki ja kunnosti kiinteistöjä Herttoniemestä ja Olarinluomasta, mm. Lämmittäjänkatu 6, Sahaajankatu 13-15 sekä Olarinluoma 7.