Vuokrataan toimitila

2000-4000 m2 uudistilaa suunnitteilla Tapanilassa

Kaavakehitys on edennyt ja uusia tiloja suunnitellaan.

Lisätiedot

Tilatyyppi

Tuotanto-, varasto- tai työtila

Pinta-ala

2000-4000m2

Kuvaus tilan vapautumisesta

Heti

Pysäköinti

Runsaasti asiakaspaikkoja ja pysäköintitilaa pihalla.

Kulkuyhteydet

Juna, linja-auto.

Muuta

Aivan rautatien varressa, Tapanilan aseman välittömässä läheisyydessä sijaitseva vanha teollisuuskortteli, jossa ovat aikoinaan toimineet mm. autokoritehdas ja Sanduddin tapettitehdas. Nykyään rakennuksissa toimii useita yrityksiä ja kiinteistössä on mm. taiteilijoiden työhuoneita, myymälöitä ja toimistoja. Autolla suoraan tilaan. Parkkipaikkoja pihalla, juna-asema kävelymatkan päässä. Kiinteistö on peruskorjattu vuonna 2004. EI SOVELLU AUTOKORJAAMOLLE, PESULALLE, MOOTTORIKERHO- TAI MUULLE KERHOTOIMINNALLE.

Tiloja vuokraa:

Jarkko Kilpinen

Kiinteistöpäällikkö
0400 490 679

FAQ

MITEN NELIÖHINTA MÄÄRÄYTYY?

Vuokrakohteen neliöhinta muodostuu useasta eri tekijästä. Kohteen sijainti suhteessa liikenneväyliin, julkinen liikenne. Kiinteistön ja vuokratilan kunto, talotekniikka, pysäköintipaikkojen määrä jne. Neliöhintaan vaikuttaa myös alueen yleinen vuokrataso.

MITÄ REMONTTIIN sisältyy?

Remontti sovittaan vuokralaisen ja vuokranantajan kesken, yleensä ennen vuokrasuhteen alkua. Sopimus tehdään kirjallisesti ja siinä määritellään kummankin osapuolen vastuut ja velvoitteet. 

Vesi, Lämmitys ja sähkö

Vuokralainen maksaa tilavuokran lisäksi aina itse käyttämänsä sähkön. Tavanomaisesti laskutus perustuu sähkön mittaukseen tai arvioituun kulutukseen.

 Vesi ja lämmitys sisältyvät yleensä vuokraan. Mikäli vuokralaisella on teollista toimintaa (toiminta edellyttää prosessivettä tai siitä muodostuu ylimääräistä lämpöä tai jätettä tms) sovitaan veden, sähkön ja lämmön ym kustannusten kattamisesta aina erikseen.