Vuokrataan toimitila

57 m2 toimistotila Herttoniemessä

Vuokrataan 2. kerroksen valoisa ja avara toimitila. Korkeat (n. 3,5m) huoneet, joissa ikkunat Itäväylälle päin. Soveltuu monenlaiseen toimintaan. Tavarahissiyhteys käytävälle. Kiinteistö on saneerattu täysin 2007, mm. tuloilman jäähdytys ja ATK-kaapelointi valmiina. Tilassa on oma wc ja minikeittiö. HETI VAPAANA SOITA JA SOVI ESITTELY!

Lisätiedot

Tilatyyppi

Toimistotila

Pinta-ala

57 m2

Pysäköinti

Kiinteistön vuokralaisille on pysäköinti ilmaista pihalla.

Kulkuyhteydet

Siillitien metroasema n. 600m2

Muuta

Siisti ja viihtyisä kiinteistö, omistaja vuokraa!

Tiloja vuokraa:

Jarkko Kilpinen

Kiinteistöpäällikkö
0400 490 679

FAQ

MITEN NELIÖHINTA MÄÄRÄYTYY?

Vuokrakohteen neliöhinta muodostuu useasta eri tekijästä. Kohteen sijainti suhteessa liikenneväyliin, julkinen liikenne. Kiinteistön ja vuokratilan kunto, talotekniikka, pysäköintipaikkojen määrä jne. Neliöhintaan vaikuttaa myös alueen yleinen vuokrataso.

MITÄ REMONTTIIN sisältyy?

Remontti sovittaan vuokralaisen ja vuokranantajan kesken, yleensä ennen vuokrasuhteen alkua. Sopimus tehdään kirjallisesti ja siinä määritellään kummankin osapuolen vastuut ja velvoitteet. 

Vesi, Lämmitys ja sähkö

Vuokralainen maksaa tilavuokran lisäksi aina itse käyttämänsä sähkön. Tavanomaisesti laskutus perustuu sähkön mittaukseen tai arvioituun kulutukseen.

 Vesi ja lämmitys sisältyvät yleensä vuokraan. Mikäli vuokralaisella on teollista toimintaa (toiminta edellyttää prosessivettä tai siitä muodostuu ylimääräistä lämpöä tai jätettä tms) sovitaan veden, sähkön ja lämmön ym kustannusten kattamisesta aina erikseen.